Najem napihljivega gradu

Že razmišljate kako bi svojim otrokom organizirali nepozabno rojstnodnevno zabavo in katere aktivnosti organizirati, da bodo poleg slavljenca uživali tudi ostali gostje? Najem napihljivega gradu je odlična rešitev!

 V podjetju Jani Lovše s.p. vam z veseljem priskočimo na pomoč tako, da vam omogočimo ne le ugoden najem napihljivega gradu, pač pa tudi pestro izbiro najrazličnejših napihljivih igral, ki bodo poskrbela za odlično zabavo.

Ugoden najem napihljivega gradu pri nas in nepozabno doživetje pri vas!

Za najem napihljivega gradu ste na pravem naslovu. Na voljo imamo nova, čista, varna in za uporabo praktična igrala, ki zagotavljala različne aktivnosti oziroma igre.

Poleg napihljivega igrala prejmete napihovalec, cerado za zaščito pod igralom, kline in navodila za uporabo. Seveda vam, ko vam ponudimo ugoden najem napihljivega gradu, ponudimo tudi:

  • dostavo oz. prevoz napihljivega gradu na želeno lokacijo
  • upravljanje igrala
  • in čiščenje igrala.

Če se odločite za najem napihljivega gradu z nami, boste lahko izbirali med različnimi velikostmi in oblikami igral. Izberite najem napihljivega gradu, ki bo najbolj očaral. Na voljo so:

  • viteški grad
  • napihljivi tobogani
  • puppy land
  • pixiland
  • jungle fun

Prede se odločite za najem napihljivega gradu, na naši spletni strani preverite, kaj vam izbrano igralo ponuja.

Vemo, kaj potrebujete, za organiziranje nepozabne zabave. Najem napihljivega gradu!

Najem napihljivega gradu omogočamo za otroke med 3 in 10 let, na voljo pa je tudi najem napihljivega gradu za otroke od 3 do 15 let.

Za najem pa se ne odločijo le starši mladih nadebudnežev, ki imajo za napihljiv grad prostor na svojem dvorišču, sodelujemo tudi z različnimi organizatorji otroških prireditev, ki potekajo v vrtcih in šolah, z animatorji in podobno.

Še ena prednost, ki jo cenijo vsi, ki so pri nas najem napihljivega gradu že opravili je, da je postavitev igrala možna tudi v zaprtih prostorih, recimo telovadnicah.

Najem napihljivega gradu že od 60 evrov na dan!

Če imate prostor, elektriko in dobro voljo, so napihljiva igrala nepogrešljiva na vsaki otroški zabavi.

Pomagamo vam poskrbeti, da bo zabava ves čas aktivna, na koncu pa ostala v nepozabnem spominu o katerem bodo otroci z veseljem še dolgo sanjali.

Ker za najem napihljivega gradu nudimo odlično ceno, že od 60 evrov na dan, se starši in organizatorji otroških zabav zanje vse večkrat odločijo, zato ne odlašajte s svojo rezervacijo za najem napihljivega gradu. Kontaktirajte nas.