Najem Božička in Dedka Mraza

Ho, ho, ho …

Popestrite si decembrski čas in razveselite svoje otroke z obiskom čisto pravega Božička.

Ta dobri debelušni mož pride kamorkoli si zaželite, tudi k vam na dom. S svojo igrivostjo in toplino bo v družbi škratov razveselil otroke in jim razdelil darila, ki jih boste pripravili ali pa jih bo samo nagovoril in razdelil bonbone.

Z našim Božičkom pričarajte otrokom trenutek, ki ga ne bodo pozabili. Letos je Božiček še posebno radodaren saj se bo slikal z vsakim otrokom posebej in jim nato poslal fotografije po pošti z Božičkovo pošto.

Naj oživi otroška domišljija in v njej veseli, debelušni in dobrosrčni Božiček.

Cena obiska

Cena osnovnega paketa znaša 100€+DDV (približno 30 min), v ceno pa je všteta kilometrina do 20 km. Božiček pride v spremstvu dveh škratov, vsak otrok prejme eno fotografijo popolnoma brezplačno.

Cena je odvisna od dolžine obiska, števila obdarovanih otrok in lokacije dogodka. Ponujamo pa vam tudi obisk dodatnega škrata, ki s seboj prinese glasbila za nepozaben Božičkov obisk z glasbo in petjem.

Ponudba po vaši želji!

Pišite nam na praznujemo.si@gmail.com, pokličite na 031 818 444, ali pa nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca na dnu strani. Povejte svoje želje in pripravili vam bomo ponudbo katera bo zadovoljila vse.

Stari dobri dedek Mraz vam lahko popestri praznično vzdušje kjerkoli si zaželite. Dobri mož poln topline bo s svojo umirjenostjo in modrostjo nagovoril otroke, jim razdelil bonbone in skupaj z njimi zapel pesmico. Vsak otrok se bo lahko Dedku mrazu usedel v naročje in se z njim slikal. Po posebni Zimski pošti pa bo vsak otrok dobil sliko in tako mu bo pravljični trenutek za vedno ostal v spominu. Če boste pripravili darila, jih bo dedek Mraz v družbi dobrih vil razdelil otrokom.

Cena obiska

Osnovni paket: 100€ + DDV (približno 30 min). V ceno je všteta kilometrina do 20 km. Dedek Mraz pride v spremstvu dobrih vil, vsak otrok pa prejme eno fotografijo za spomin popolnoma brezplačno.

Ponudb pa lahko oblikujemo po vaših željah. Pišite nam na praznujemo.si@gmail.com ali pa pokličite na 031 818 444, povejte svoje želje in pripravili vam bomo ponudbo. Cena je odvisna od dolžine obiska, števila obdarovanih otrok ter lokacije dogodka. Ponujamo pa vam tudi obisk dodatno dobro vilo, ki s seboj prinese glasbila in otrokom pričara popolno vzdušje.

Ime in priimek (obvezno)
Podjetje
Davčna številka
Elektronska pošta
Telefonska številka naročnika
Število otrok
Starost
Božiček / Dedek Mraz
Datum obiska
Ura obiska
Sporočilo

Ta spletna stran je zaščitena z Google reCAPTCHA – Veljajo politika zasebnosti in pogoji uporabe.

Ime in priimek (obvezno)

Podjetje

Davčna številka

Elektronska pošta

Telefonska številka naročnika

Število otrok

Starost

Božiček / Dedek Mraz

Datum obiska

Ura obiska

Sporočilo

*Ta spletna stran je zaščitena z Google reCAPTCHA – Veljajo politika zasebnosti in pogoji uporabe.